Uw Zending

Uw pakketten traceren met  United Medical supplier

Hoe leveren wij uw bestelling af?

United Medical supplier is een transportbedrijf dat zich onderscheid door stipte levering en duidelijke communicatie. Door middel van ons track en trace systeem vereenvoudigen wij uw werkzaamheden:

-Aanmelden van pakketten via internet maakt het voor u sneller en eenvoudiger om de pakketten te versturen.

-Tracking van pakketten via internet; u kunt uw klanten altijd precies vertellen wat de status van een levering is.

-Volgen van pakketten via een kaart; u en uw klanten kunnen altijd zien waar uw verzending is en binnen welke periode het pakket afgeleverd zal worden waardoor klanten minder contact met u zullen opnemen over de status van een bezorging.

-Direct contact opnemen met koeriers om extra details over de aflevering te bespreken. Via het online track en tracing portal kunt u direct contact opnemen met de koerier.

-Digitale handtekeningen; de ontvangers van pakketten tekenen digitaal het pakket af bij aflevering. De digitale handtekening is direct voor u beschikbaar zodat u deze direct in uw administratie kunt inboeken zonder vertraging.

-Ontvangen van e-mails bij bevestiging ontvangen; zodra de koerier het pakket heeft afgeleverd wordt er een email (eventueel met de handtekening van de ontvanger) naar u verstuurd, zodat u altijd op de hoogte bent van de status van een pakket.

Voorbeeld van tracing overzicht van alle auto’s die op dit moment door Nederland rijden. Elke blauwe puntje is een auto en als je met muis erop klikt dan krijg je meer informatie zoals de gegevens van de chauffeur, telefoonnummer etc. Ook gegevens over de inhoud van de auto en welke pakketjes erin zitten kunt u hier in terugvinden. 

Pakketten versturen; snel en zonder omwegen

Door middel van automatisering proberen wij het bezorgproces zo simpel mogelijk voor u te maken. U hoeft alleen de verzending aan te melden via internet en wij zorgen voor de rest. 

  1. U logt in op de website van United Medical supplier  en meld uw pakket aan.
  2. Uw bestelling wordt opgehaald door de koerier en u kunt beginnen met het volgen van uw pakket.
  3. Uw klanten kunnen op de hoogte gesteld worden van de track en trace code (eventueel via email) waarna ook zij het pakket kunnen volgen.
  4. Het pakket wordt afgeleverd bij de ontvanger en u ontvangt een email met de digitale handtekening van de ontvanger.